Esteu aquí

Vingui a descobrir el restaurant d'estil muntanya, decorades amb fusta rustic.
La seva petita llar de foc escalfa l'ambient quan el fred es farà sentir. Podem acomodar fins a cinquanta portades. Els grups són benvinguts.
La nostra cuina és saborosa . Vostè tindrà l'oportunitat de degustar les especialitats locals, així com les nostres sopes, salses de carn, pastissos i flams "casolans" en la tradició d'una cuina d'èxit.
Les nostres carns són majoritàriament a la regió; xai català "El xai".El "Bedell" o "la rosa dels Pirineus" són la carn de vedella etiquetes regionals que serveixen al restaurant.
També podrà gaudir de la nostra muntanya embotits: el negre bousin, blanc déu, el pa de fetge , embotits i pernil curat a l'aire fresca de la nostra regió.
També hauràs de provar la fruita madurada al sol de la plana del Rosselló-Rosselló vermella d'albercoc, préssec, cireres de Ceret.Els nostres formatges de vaques, ovelles, cabres Cerdanya també són populars.
Per acompanyar el seu menjar, el país vi o Cotes du Roussillon s'oferirà.
El restaurant és obert per dinar i el sopar. És accessible per a persones amb discapacitat.
Per començar el dia, l'esmorzar cobert amb la nostra embussos "a casa", croissants calents, torrades i cereals se serveix. Les begudes calentes i sucs de fruites per triar.
La nostra Carta Catalana : 22 €
Les verdures i les muntanyes Embotits Platter
Bols de Picoulat (català especialitat)
L'elecció de postres: Pastisseria o flam de caramel o fruita de temporada i formatge.